1. Algemene voorwaarden 
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van Tendai Creations. 
1.2. Bij het boeken van een fotoreportage of het bestellen van producten gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Heeft u bezwaar tegen deze voorwaarden, dan dient u dit schriftelijk aan te geven voorafgaand van de dienst of product. 
1.3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door de fotografe worden aangepast. 
1.4. De fotografe kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke schade bij mens of dier of materiële schade die tijdens de fotoreportage wordt opgelopen.

2. Fotoreportages 
2.1. U kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt. De fotografe is vrij om haar artistieke kennis en inzicht in de reportage toe te passen. 
2.2. De fotografe is vrij om zelf de selectie van de foto’s te maken na een fotoreportage. U kunt geen beroep doen op de foto’s die volgens de fotografe niet door de selectie zijn heen gekomen. 
2.3. De levertijden van de foto’s / producten worden in contracten afgesproken.

3. Boekingen 
3.1. Een fotoreportage kan geboekt worden via het contactformulier, email of via de social media kanalen.
3.2. Eventuele reiskosten zitten niet bij de prijs inbegrepen. 
3.3. Het verschuldigde bedrag dient vijf dagen voor de fotoreportage betaald te zijn. Als het bedrag niet is betaald worden er geen foto’s geleverd. 
3.4. Annuleren van een fotoreportage kan kosteloos tot maximaal 72 uur voor de fotoreportage. Annulering daarna wordt er een percentage van 50% in rekening gebracht.
3.5. Annulering op de dag zelf wordt er een percentage van 100% in rekening gebracht.
3.6. Bij zware bewolking of regen gaat de fotoreportage niet door. Als u beslist om de fotografe, ondanks de slechte weersvoorspellingen, toch te laten komen, betaalt u de kosten die de fotografe maakt als de fotoreportage toch vanwege de regen alsnog niet gaat.

4. Betaling & Levertijd
4.1. Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. 
4.2. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Betaling kunnen alleen via overmaken naar de  bankrekening of via een betaal verzoeken. Contant,- Paypal,- of creditcardbetalingen worden niet geaccepteerd.
4.3. De betalingstermijn van uw factuur is 14 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien u het verschuldigde bedrag niet of niet volledig voldaan heeft binnen de betalingstermijn, wordt het openstaande bedrag verhoogd met 5,- euro administratiekosten plus de geldende wettelijke rente. Als het bedrag na 30 dagen factuurdatum nog steeds niet volledig betaald, wordt de vordering aan het incasso bureau gegeven. Alle bijkomende kosten zijn dan voor uw rekening. 
4.4. De levertijd kan per product verschillen. U kunt indien gewenst de geschatte levertijd opvragen. 
4.5. Uw reportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt. Teruggave van geld is helaas in geen enkel geval mogelijk.

5. Klachten, Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid 
5.1. Klachten dienen zo snel mogelijk schriftelijk gemeld te worden. De fotografe heeft het recht om alsnog goed werk voor afgekeurd werk te leveren. 
5.2. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er een eventueel een nieuwe afspraak gemaakt kunnen worden. Dit kan alleen binnen 5 dagen van ontvangst van de foto’s. 
5.3. Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotografe, in welke zin dan ook. 
5.4. U bent zelf verantwoordelijk voor uzelf en uw eigendommen tijdens de fotoreportage. Voor schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is de fotografe op geen enkele wijze aanspreekbaar. 
5.5. Deelname aan een fotoreportage is volledig op uw eigen risico.

6. Auteursrechten & Publicatie 
6.1. Auteursrechten en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf zijn toegeschreven, zijn en blijven altijd in het bezit van Tendai Creations.
6.2. Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie moet schriftelijk contact worden opgenomen en moet op ieder verzoek van de fotografe aan te tonen zijn. 
6.3. Op alle geleverde foto’s zitten altijd auteursrechten van de fotografe. U koopt een fotoafdruk of een digitale foto, niet de rechten op de foto.
6.4. Digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo zijn uitsluitend voor eigen gebruik en mogen in geen enkel geval op internet verschijnen.
6.5. Digitale bestanden op hoge resolutie mogen niet worden gedeeld met derden. 
6.6. De fotografe mag de foto’s, te allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor non-commercieel als commercieel doeleinden. De fotograaf is niet verplicht om dit te vermelden aan de eigenaar. 
6.7. Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk bij de foto vermeld te worden: “Foto: Naomi Luder” of ” Foto: Tendai Creations”. Wordt deze voorwaarde niet nagekomen, dan wordt een extra vergoeding van 100% van het bedrag verschuldigd.